Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

κοπή βασιλόπιτας

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε το 8ο Σύστημα Προσκόπων Κορυδαλλού, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 στη νέα τους Εστία (Παπακυριαζή 33 & Θερμοπυλών στον Κορυδαλλό), μέσα σε κλίμα όπου επικράτησε έντονα το Προσκοπικό στοιχείο, η φαντασία, το κέφι και δημιουργικότητα των μελών του Συστήματός μας.

Παρουσία των Αρχών της πόλης και πλήθους Γονέων, φίλων της Προσκοπικής Κίνησης και Παλαιών Προσκόπων, πραγματοποιήθηκε μια οργανωμένη για άλλη μια φορά Προσκοπική δραστηριότητα η οποία περιλάμβανε προσκοπικά τραγούδια από τα Λυκόπουλα , τους Προσκόπους και τους Ανιχνευτές, ομιλία από τον Αρχηγό Συστήματος, τους Βαθμοφόρους των Τμημάτων και της Ε.Κ.Σ, καθώς και η παρουσίαση φωτογραφικών στιγμιότυπων από όλες τις δραστηριότητες των Τμημάτων της περιόδου 2009.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Κασιμάτης Σταύρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μελάς Γιάννης, ο Έφορος Περιφέρειας Σαρωνικού κ. Ιακώβου Θεόδωρος, ο Αναπληρωτής Έφορος Περιφέρειας Σαρωνικού κ. Γκίκας Βασίλης, ο Τοπικός Έφορος Νικαίας – Κορυδαλλού κ. Ράπτης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ της Τοπικής Εφορείας Νικαίας – Κορυδαλλού κ. Πιταράκης Κώστας, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ν/Π Νικαίας κ. Φλώκος Φάνης, από το 3ο Σύστημα Ν/Π Κορυδαλλού ο Αρχηγός Ομάδας Προσκόπων κ. Ευσταθιάδης Χάρης, από το 11ο Σύστημα Α/Π Αρμενίων κ. Χατσίκ Καντικιάν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε έξι Προσκόπους για την επιτυχία τους στη δοκιμασία Χρυσού Βέλους και την απονομή του Χρυσού Τρίφυλλου.

Επίσης αναμνηστικό απενεμήθη και σε έναν Ανιχνευτή για την επιτυχία του στη δοκιμασία Εκδρομή – Εξερεύνηση Δάφνης.

Για την οργάνωση και επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, και τους Βαθμοφόρους που έβαλαν όλα τα δυνατά τους. Ευχαριστούμε και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης για τα ωραία δώρα που απονεμήθηκαν στα παιδιά.

κείμενο: Νίκος Κλαουράκης, Α.Κ.Α 8ης Κ.Α. Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: