Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

αρι8μίες...

8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες έτσι και τσιρίζεις συνέχεια, θα δημιουργήσεις ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ!
4 μόλις χρονών ο Λευτεράκης: "Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε".
8 ετών, Αμαλία: "Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ' ακούσεις την αγάπη".
270.000 γευστικές απολήξεις ( και παραπάνω) έχει το γατόψαρο.
9 χρόνια περισσότερο ζουν κατά μέσο όρο οι δεξιόχειρες άνθρωποι από τους αριστερόχειρες.
5 ετών ο Κάρολος. Απάντησε: "Αγάπξ είναι ότα βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να τους ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του".
350 φορές το μήκος του σώματός τους μπορούν να πηδήξουν οι ψύλλοι...
50 φορές το βάρος του μπορεί να σηκώσει το μυρμήγκι. Επίσης μπορεί να τραβήξει 30 φορές το βάρος του. Α, ναι, κι άλλη μία ενδιαφέρουσα πληροφορία για το μυρμήγκι: όταν ζαλιστεί, πέφτει πάντα στη δεξιά πλευρά.

8 ετών και η Τζέν: "Αγάπη είναι όταν λες σ' ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα".
2 ακόμα πράγματα που δεν ξέρετε για το ζωικό βασίλειο: το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της! Τα χρυσόψαρα δεν έχουν καθόλου εγκέφαλο!
6 ετών και η Τόνια, με παπούδες υπέργηρους: "Όταν η γιαγιά είχε αρθρίτιδα, δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι, της τα έβαφε ο παππούς μου, παρότι κι αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του".

πηγή: περιοδικό «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ» 40, ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 08, ari8μies από τον Πέτρο Ψωμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: