Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

24η π.α.π.ε. (3)

ο Αντώνης γράφει...

Για τα τρία από τα πέντε παιδιά του συστήματος μας, που συμμετείχαμε στη φετινή π.α.π.ε., ήταν η πρώτη μας φορά που παίρναμε μέρος σε τέτοιου είδους δράση (ως ανιχνευτές). Πολλά ήταν τα πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί σε άλλες δράσεις και έτσι μας κίνησαν την περιέργεια, όπως οι ταινίες μικρού μήκους, που παρόλο που είχαμε ακούσει πολλά καλά για αυτές, δεν ενθουσιαστήκαμε τόσο ώστε να φτιάξουμε και εμείς την δική μας!!!

Βέβαια εδώ κάναμε ένα μεγάλο λάθος όπως αποδείχτηκε, αφού μετά το τέλος των ταινιών και της ανάδειξης τους, αποφασίσαμε ομοφώνως να φτιάξουμε και εμείς την δική μας για να πάρουμε μέρος στην επόμενη π.α.π.ε., που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία.

Και δεν ήταν μόνο οι ταινίες μικρού μήκους αλλά γενικότερα η οργάνωση, η γνωριμία με ανιχνευτές απ’ όλη την Ελλάδα, και γενικότερα το πνεύμα του προσκοπισμού και της μεγάλης δράσης (από ώριμα πλέον παιδιά).

Έτσι απ’ ότι καταλαβαίνετε η συνολική εικόνα που αποκτήσαμε για την δράση αυτή τα παιδιά που συμμετείχαν για πρώτη φορά τονίζω είναι απολύτως θετική. Έτσι καταλήγουμε να περιμένουμε με χαρά την επόμενη π.α.π.ε. και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους "δούλεψαν" αδιάκοπα και κοιμήθηκαν μια ώρα μόνο και μόνο για να αποδειχθεί άψογη η οργάνωση και για να μην λείψει τίποτα σε μας τα παιδιά.

κείμενο: Αντώνης Κλαπαδάκης, ανιχνευτής της 3ης Κοινότητας Ανιχνευτών Νέου Φαλήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: