Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

"Ματωμένα Χώματα"

Την Κυριακή 3 Αυγούστου 3 Ν/Π λέμβοι από την Τ.Ε. Πειραιά ("Μ. Λενός" 1ο Ν/Π Πειραιά, "Σαρωνικός" 5ο Ν/Π Πειραιά και "Χρυσό Τριφύλλι" 9ο Ν/Π Πειραιά) καθώς επίσης και η Ν/Π λέμβος "Καλλιρόη" από το 1ο Σύστημα Ν/Π Ν. Σμύρνης βρέθηκαν στον Φλοίσβο, δίπλα στο θωρηκτό Αβέρωφ, για να πάρουν μέρος στα γυρίσματα της νέας σειράς του ALPHA "Ματωμένα Χώματα".

Οι 15 βαθμοφόροι και οι 2 ανιχνευτές οι οποίοι αποτελούσαμε τα πληρώματα των σκαφών, ντυθήκαμε με κοστούμια της εποχής της Μικρασιατικής καταστροφής, και συμμετείχαμε σαν κομπάρσοι, μαζί με άλλους κομπάρσους και γνωστούς ηθοποιούς στα γυρίσματα τις σειράς.

Υπό τις συνεχείς οδηγίες του σκηνοθέτη κου Κώστα Κουτσομύτη προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του σεναρίου.

Η παραγωγή μας αντιμετώπισε πολύ θετικά και φρόντισε να μην μας λείψει τίποτε .

Μετά το τέλος των γυρισμάτων ο σκηνοθέτης κύριος Κώστας Κουτσομύτης και όλη η προσκοπική παρέα βγάλαμε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο κύριος Κουτσομύτης υπήρξε πολύ εγκάρδιος μαζί μας και μας εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε και αυτός στα παιδικά του χρόνια πρόσκοπος.

κείμενο: Γιάννη Φορμόζας, Α.Σ. 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: