Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

δράσεις 8ης Κ.Α. Κορυδαλλού

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ - ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Αγάπη και φροντίδα νιώθουν πολλοί συνάνθρωποι μας με τα Γεύματα Αγάπης που προσφέρει εδώ και πολύ καιρό η Ενορία των Αγίων 12 Αποστόλων Νικαίας.
Η Τοπική Εφορεία Νικαίας – Κορυδαλλού μέσα στους στόχους που έχει θέσει, είναι και η προσφορά στην κοινωνία.


Έτσι το Σάββατο 28 / 11 / 2009 έπειτα από συνεννόηση του Εφόρου Κλάδου Ανιχνευτών με τους υπεύθυνους της Ενορίας οι οποίοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο, 15 Ανιχνευτές από την Κοινότητα της Τοπικής μας, την 4η Κοινότητα Ν/Π Νικαίας, την 8η Κοινότητα Προσκόπων Κορυδαλλού και την 9η Κοινότητα Α/Π Νικαίας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Τα παιδιά μαζεύτηκαν και με τη βοήθεια 2 υπευθύνων του μαγειρείου, μαγείρεψαν και μοίρασαν σε συνανθρώπους μας τα Γεύματα Αγάπης. Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης ήταν ζεστή και συγκινητική.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που ερχόντουσαν για να πάρουν το γεύμα τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπευθύνους της Ενορίας, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να λάβουμε μέρος και να προσφέρουμε κι εμείς σ’ αυτό το έργο το οποίο επιτελούν και ευχόμαστε να το συνεχίσουν γιατί πραγματικά πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ και τα παιδιά και τους Βαθμοφόρους που έλαβαν μέρος στην δράση αυτή.

Ξέρουμε ότι τα Γεύματα Αγάπης δεν λύνουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει, αλλά «απαλύνουν» όμως τον πόνο αρκετών συνανθρώπων μας που ανεβαίνουν το δικό τους «Γολγοθά».

8η Κοινότητα Ανιχνευτών Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: